IT & C

Cartof roz, pentru piureul îndrăgostiţilor

Mai mulţi întreprinzători din Shanghai, care au reuşit să achiziţioneze seminţele unei specii de „ cartof spaţial", de culoare mov , au pus în vanzare, în marile restaurante din China, aşa-numitul piure al îndrăgostiţilor. Seminţele au fost creaţia cercetătorilor chinezi, care au făcut experimente în spaţiu, cu ocazia misiunii „Shenzhou VI", de anul trecut. Apoi, specia, botezată „Orhideea mov III", a fost plantată pe Pămant, pe Insula Hainan, din sudul Chinei. Cei 30 de bucătari care au creat reţete speciale pentru acest cartof au reuşit să obţină un piure roz trandafiriu, foarte interesant ca aspect şi deosebit de bun la gust. Alte 24 de reţete, care includ supe , prăjituri sau chiar îngheţate, care au culori şi gusturi potrivite cu Valentine's Day , au fost prezentate ieri pentru prima oară marelui public, bucurandu-se de un real succes.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele