IT & C

Carnivorii pericliteaza planeta

Consumul de produse de provenienta animala, care, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, va creste cu 50% pana in 2020, comporta importante riscuri sanitare . Totodata, acesta pune in pericol ecosistemele, au aratat mai multi experti citati de AFP. De pilda, cresterea consumului de carne de vaca va duce la inmultirea transporturilor de produse de provenienta animala, fapt care va afecta mediul. Specialistii avertizeaza ca, in aceste conditii, riscurile sanitare cresc intrucat perioada de incubatie a bolilor este mai lunga decat perioada de transport. In plus, din cauza incalzirii climatice si a distrugerii echilibrului ecosistemelor, pot aparea noi patologii. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele