IT & C

#securizare date #card sd # securizare carduri SD

Cardurile SD - (si) mai securizate pentru linistea industriei de film

Studiourile de film sunt ingrozite de pirateria care se manifesta astazi. In ciuda unor argumente care sustin ca renuntarea la anumite DRM-uri este viabila din punct de vedere financiar, studiourle vor continua sa vaneze descarcarea de continut de pe internet. Mai mult, cateva companii tehnologice au venit cu o noua solutie de securizare si prevenire a pirateriei pentru cardurile SD, scrie Geek.

Un grup din care fac parte Sony, Panasonic , Toshiba, Samsung si producatorul de memorii SanDisk afirma ca a gasit o solutie mai eficienta pentru protejarea impotriva copierii a produselor industriei de film pe stick-uri de memorie. Denumita " Next Generation Secure Memory Initiative", tehnologia de criptare este compatibila HD.

Sistemul, care ar trebui sa fie implementat incepand cu anul viitor, ar trebui sa scada numarul productiilor de film piratate, dar in acelasi timp nu ar trebui sa puna publicul consumator intr-o situatie in care utilizarea mediilor protejate sa fie un chin.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele