IT & C

#ipod #cantar #bucatarie #doc #rihanna

Cantarul de bucatarie cu doc pentru iPod

Daca roboteala din bucatarie te poate plictisi, distractia poate creste atunci cand asculti muzica preferata. Raspunsul nu este un radio, ci mai degraba un cantar de bucatarie cu un doc pentru iPod.



Constructia cantarului


Doc -ul pentru iPod este asezat deasupra ecranului LCD care masoara 42,5 x 20 mm, iar sunetul este redat printr-un difuzor de 2 wati care este plasat sub partea de sticla pe care sunt asezate recipientele pentru cantarit.

Controlul melodiilor se va face direct de pe player-ul muzical, dar volumul sunetului se va face dintr-un buton aflat la baza cantarului.

Cantarul va suporta greutati de maxim cinci kg si va afisa un mesaj pe ecran daca greutatea este prea mare. Totodata, ecranul va furniza si informatii despre acumulatorul din dotare.

Din Germania

Compania producatoare, ADE, este originara din Germania, iar dispozitivul se va lansa foarte curand pe piata din Europa. Cantarul de bucatatie cu doc iPod inclus poarta numele de Rihanna.

Reprezentantii companiei sustin ca acest dispozitiv ar fi unicat in intreaga lume. Totusi, ADE planifica lansarea unui model imbunatatit la inceputul anului 2010.

Modelul va fi disponibil in doua variante de culori, alb si negru si va costa 70 de euro. Comenzile se vor putea efectua de pe site-ul oficial al producatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele