IT & C

#camera foto #powershot #a495 #a490 #canon

Canon PowerShot A495 si A490, au fost prezentate oficial

Canon anunta lansarea noilor modele PowerShot A495 si PowerShot A490 , un duo format din camere foto digitale compacte, usor de utilizat si accesibile ca pret, concepute pentru utilizarea de zi cu zi.

Inlocuind popularul model PowerShot A480, noile camere foto digitale dispun de lentile Canon autentice si o gama larga de caracteristici automate oferind performante impresionante intr-un corp cu greutate redusa.

Specificatii tehnice

Disponibile pe argintiu (ambele modele), rosu si albastru (doar PowerShot A495), cele doua modele ofera un senzor de 10 MP si un set de lentile Canon autentice cu zoom optic 3,3x. Modul Smart Auto configureaza automat setarile de imagine, in timp ce ecranul LCD 2,5 inch usureaza incadrarea, captura si partajarea imaginilor.

Functi Smart Auto dispune de tehnologie Scene Detection, ce recunoaste in mod automat conditiile de fotografiere si aplica setarile optime pentru obtinerea fotografiei perfecte. PowerShot A495 identifica automat pana la 18 scene de fotografiere diferite, in timp ce PowerShot A490 poate detecta pana la 13 scene.

Tehnologia i-Contrast identifica scenele cu iluminare scazuta asigurandu-se ca zonele luminate sau intunecate vor fi capturate in detaliu, in timp ce modulul Smart Flash Exposure ajusteaza in mod automat nivelurile de flash pentru a fi corespunzatoare atat subiectului cat si condi?iilor de mediu.

Alte detalii

PowerShot A495 integreaza doua noi moduri de scene ce ofera utilizatorilor abilitatea de a fi creativi cu fotografiile realizate. Poster Effect reduce numarul culorilor pentru obtinerea unei fotografii cu un aspect imbatranit, fara a apela la ajutorul computerului. Modul Super Vivid ofera vitalitate sporita adaugand imaginilor un nivel superior de saturatie, pentru a oferi un efect imbogatit.

Noile modele PowerShot sunt compatibile cu cardurile de memorie SDHC si SDXC , SDXC ofera o capacitate de stocare de pana la 2 TB, permitand utilizatorilor sa fotografieze sute de imagini pe un singur card. Ambele modele sunt alimentate de bateri AA, oferind utilizatorilor flexibilitate in ceea ce priveste autonomia de functionare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele