IT & C

#video #camcorder #canon hv30

Canon lanseaza camera video HV30

Fericire mare in tabara Canon. Compania lanseaza pe piata un nou produs, camcorderul HV30 care este succesorul castgatorului HV20, camera video ce a fost numita " Camcorder of the Year" al anului 2007.

Bineinteles, ca spre diferenta de HV20, noul model se mandreste cu o serie de imbunatariri care fac dispoziutiv sa fie mult mai usor de folosit.

Ce stie HV30?

Pe langa fuctionalitate, Canon HV30 a fost contruit sa arate si bine. Camera video are o carcasa neagra lucioasa, iar dispozitivul este compatibil cu acumulatorii Canon BP-2L24H, ceea ce ii ofera o autonomie de patru ore de filmat continuu pe un ciclul de incarcare.

Pana acum utilizatorul avea posibilitatea inregistrarii imaginilor HDV1080i direct pe caseta MiniDV. Cu HV30 a fost introdus un nou ecran de vizualizare numit Multiangle Vivid LCD. Astfel utilizatorul are un unghi de vizualizare de 135 grade cu o imagine clara, chiar si atunci cand filmarea se face sub sau deasupra nivelului ochilor.

Totodata, acest model integreaza sistemul Canon HD Camera, acelasi sistem ce a situat modelul HV20 pe pozitia de fruntas a anului 2007.

"Anul trecut HV20 a stabilit un nou standard pentru segmentul home moviemaking. Pe masura ce tot mai multi oameni descopera extraordinara calitate oferita de filmele HD, suntem increzatori ca acest model este capabil sa devina un succes, la fel de mare ca si predecesorul sau", a declarat Mogens Jensen, presedinte al diviziei Canon Consumer Imaging.

Mai detaliat

Lentile video Canon HD sunt ceva mai speciale pentru ca sunt destinate rezolutiei HD si ay zoom optic 10x . In plus integreaza doua elemente sferice responsabile cu eliminarea distorsiunilor cromatice. Totodata, invelisul special reduce efectul de ghosting si flare. Un filtru special permite aparaturii sa ramana complet deschisa in conditii extreme de iluminare.

Sezorul video Canon Full HD este capabil sa realizeze capture HD la o rezolurie de 1920 x 1080 pixeli, adica aceeasi rezolutie intalnita la televizoarele Full HD. Acest senzor a fost realizat prin intermediul tehnologiei dezvoltate la seria Canon EOS, cel mai popular sistem D-SLR din lume, iar acesta incorporeaza un circuit de reducere a zgomotului si un filtru de culoare.

Digic DV II, este destinat pentru a suporta randarea imaginilor HD, acest procesor folosind o tehnologie avansata de reducere a zgomotului pentru a oferii o imagine HD clara. Totodata, Digic DV II optimizeaza culoarea inregistrarilor, oferind o imagine apropiata de realitate.

Instant AF-ul incorporat in HV30 este un sistem avansat de realizare a focaliz?arii, dezvoltat pentru prima data la seriile profesionale XH. Fiind un sistem hibrid si unic, Instant AF foloseste doi senzori pentru a obtine foarte repede autofocus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele