IT & C

#canon #multifuntional #i-sensys

Canon i-SENSYS, noi imprimante si multifunctionale laser

Canon dezvaluie sase noi modele din gama i-SENSYS A4, ce includ patru multifunctionale color si unul monocrom , impreuna cu o imprimanta color.

Fiecare model ofera printuri laser rapide, de calitate ridicata si costuri reduse pentru toate nivelurile de business, de la companiile mici la cele enterprise sau chiar acasa.

Patru multifunctionale

Cele patru multifunctionale laser color pentru retea sunt modelele entry-level i-SENSYS MF8030Cn si i-SENSYS MF8050Cn,  impreuna cu cele mid-range i-SENSYS MF8330Cdn si i-SENSYS MF8350Cdn. Acestea ajuta ca operatiile de print laser, scan, copiere si fax sa fie rapide, la calitate ridicata si convenabile ca pret, pentru companii mici si mijlocii.

i-SENSYS MF6680dn este un multifunctional robust ce pune la dispozitia utilizatorilor functii de print, copiere, scanare, fax si SEND. Viteza de 30 ppm/cpm si capacitatea mare a sertarului de hartie il fac ideal pentru volume mari de print sau copiere. Modelul i-SENSYS LBP7750Cdn este o imprimanta laser color profesionala care ofera printuri monocrom si color la viteza de pana la 30 ppm (pagini pe minut).

Modelele i-SENSYS MF8030Cn, MF8050Cn, MF8330Cdn si MF8350Cdn sunt doate cu tehnologia multifunctionalelor laser color si asigura un cost avantajos pentru orice tip de afacere. Toate cele patru modele de retea ofera print laser color, scanare si copiere, in timp ce i-SENSYS MF8050Cn si i-SENSYS MF8350Cdn ofera si functionalitate fax.

Seria i-SENSYS MF8000

Seria i-SENSYS MF8000 ofera printuri in culori, consum redus de energie si usurinta in utilizare, toate integrate intr-o unitate cu un design compact. Oferind o viteza de 8ppm pentru color si 12ppm in modul monocrom, seria i-SENSYS MF8000 este perfecta pentru birourile mici sau cele de acasa.

Seria i-SENSYS MF8000 asigura usurinta in utilizare datorita unui LCD pe 5 linii ce are un meniu intuitiv si o operatie usoara de scanare prin USB si LAN. Memoria pentru scanarea directa pe USB ofera mediului de afaceri nivelul de flexibilitate de care are nevoie. Tehnologia Canon Quick First-Print economiseste timp si reduce costurile oferind un mod de pornire rapid precum si un consum redus de energie.

Alte modele


Modelul i-SENSYS LBP7750Cdn combina un nou motor de print color la 30ppm cu tehnologie Quick First-Print,  un timp de incalzire de aproximativ 10,4 secunde - devenind astfel cel mai rapid model din clasa sa. Printarea pe ambele fete a modelului i-SENSYS LBP7750Cdn este foarte productiva, oferind un timp de 27 ipm (imagini pe minut).

Imprimanta i-SENSYS MF6680dn detine certific?rile Energy Star si Blue Angel cu un consum de putere redus de doar 3W in modul Sleep - fiind in clasa sa una dintre cele mai eficiente modele din punct de vedere energetic. Alte optiuni standard includ printarea automata pe ambele fete si un modul Duplex Automatic Document Feeder (DADF).

Multifunctionalele din seria i-SENSYS MF8300 ofera toate beneficiile puse la dipozitie de acesta serie precum si o printare rapida, pana la 20ppm atat in modul monocrom cat si in cel color, printare automata pe ambele fete si capacitate mare pentru tava de hartie. Seria i-SENSYS MF8300 este perfecta pentru echipe mici sau grupuri cu volume de print ridicate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele