IT & C

#romania #benq c1250 #camera foto compacta

Camera foto compacta BenQ C1250, disponibila in Romania

Modelul camera foto digitala echipata cu un senzor CCD de 12 MP, zoom optic 3x si un display LCD de 2,7 inch.

Noul BenQ C1250 combina designul minimalist cu tehnologiile cele ma noi ale companiei, pentru ajuta utilizatorul in realizare cu usurinta de fotografii clare la un pret accesibil tuturor.

Specificatii tehnice

Noul C1250 vine echipat cu un ecran de 2,7 inch, mai luminos, ce include doua module LED backlight pentru iluminare si care afiseaza clar fotografiile, chiar si in soarele puternic de amiaza. Mai mult decat atat, cu o valoare ISO de pana la 6400 (VGA si HD 16:9), fotografiile vor iesi la fel de clare si lipsite de umbre. De asemenea, durata de viata a bateriei a fost prleungita datorita folosesirii LED backlight fapt ce a dus la scaderea simtitoare a consumului.

Exteriorul noului C1250 vine in doua variante de culori negru si argintiu, are lentile ce permit un zoom optic de 3x, facand posibila fotografierea in mod macro incepand de la 10 cm dar si a subiectilor aflati la mare departare. BenQ C1250 inglobeaza tehnologia de detectie a imaginii, pentru a analiza in detaliu ipostaza de fotografiere : luminozitatea subiectului, contrastul, distanta si gradatiile culorilor. Camera alege imediat unul dintre cele opt moduri, pentru a asigura setarile perfecte pentru fotografiere.

Camera foto point'n'shoot

Noul BenQ C1250 este potrivit in special pentru fotografierea oamenilor, datorita tehnologiilor avansate de identificare a fetelor, capturarea zambetului, detectarea clipirii si imbunatatirea tonurilor de culoare specifice pielii. Detectorul care surprinde zambetul, identifica clipitul si urmareste fata ajutand la fotografierea in situatii de fotografiere rapida.

Detectorul care identifica clipitul alerteaza atunci cand subiectul a inchis ochii, permitand sa se refaca imediat respectiva fotografie, sa fie salvata sau poate declansa pentru o noua fotografie dupa ce persoana fotografiata a deschis ochii. Mai mult de atat, functia caracteristica pre-procesarii imbunatateste aspectul pielii, tocmai pentru a elimina orice posibile pete sau imperfectiuni ale pielii. Noul model C1250 este disponibil pe piata din Romania la un pret  de 299 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele