IT & C

#pret promotional #oferte speciale #reduceri #black friday #domo #okazii

Black Friday Okazii, reduceri de pana la 70%!

ADVERTORIAL

Utilizatorii Okazii vor beneficia de reduceri de pret de pana la 70% pentru un numar de peste 100.000 de produse. Black Friday Okazii va avea loc pe 23 noiembrie 2012, intre orele 00:00 si 24:00. Cumparatorii vor putea achizitiona la pret redus produse electronice si electrocasnice, telefoane mobile si accesorii, carti, jucarii sau articole de imbracaminte si incaltaminte.

In campania Black Friday Okazii isi anunta prezenta si V46 Outlet, La Redoute, TinaR, TheBodyShop, Ivatherm, Toyz, Clevertoys, Quick Mobile si retailer-ul DOMO, care aduce pe Okazii peste 100 de produse electronice si electrocasnice, cu reduceri de pana la 50%.

Numai pe 23 noiembrie 2012, Black Friday Okazii ofera romanilor preturi mai mici pentru mai mult de 100.000 de produse. Preturile vor fi reduse cu pana la 70% la produse din categoriile Electronice, Electrocasnice, Fashion&Lifestyle, Telefoane Mobile, Jucarii, Carti si Acesorii Auto-Moto. Comenzile se pot face atat pe site, cat si telefonic la numarul 0374 187 888, intre orele 00:00 si 24:00.

„Conceptul de Black Friday debuteza in forta anul acesta pe Okazii. Ne asteptam la un numar foarte mare de vizitatori, care sa profite de reducerile consistente si varietatea mare de produse de pe Okazii ”, declara Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.



Incepand cu aceasta data, cumparatorii de Fashion vor gasi in Okazii doua noi secțiuni cu discount-uri permanente și promoții cu timp limitat, Fashion Time și Fashion Outlet. In premiera in Romania, cumparatorii vor gasi discount-uri de pana la 70%, selectate zilnic de echipa Okazii din peste 500 magazine din Romania.

Cu aceasta ocazie retailer-ul DOMO isi anunta prezenta pe Okazii, in calitate de magazin partener. DOMO participa in cadrul campaniei Black Friday Okazii cu peste 100 de produse electronice si electrocasnice care vor avea reduceri de pret de pana la 50%.

Ii asteptam pe romani in numar cat mai mare la Black Friday Okazii sa profite de super reduceri de pana la 70%: pe 23 noiembrie, de la ora 00:00 la ora 24:00. Comenzile se pot face atat pe site, cat si telefonic, la numarul 0374 187 888.

Despre Okazii

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Cu peste 2 milioane de produse listate in toate categoriile si aproximativ 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii este un barometru al tendintelor de cumparare online.

Despre DOMO

DOMO este cel mai dinamic retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, lider de piata in retailul de electrocasnice, cu un portofoliu vast de branduri renumite, nationale si internationale. Pe 23 noiembrie 2012, de Black Friday, DOMO va deschide propriul magazin online pe Okazii, in cadrul platformei Magazine.Okazii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele