IT & C

#european digital press association #premiu #konica minolta #pro c65hc #bizhub

Bizhub-ul PRO C65hc Konica Minolta a fost premiat

Calitatea culorii si productivitatea sunt caracteristicile cele mai importante ale bizhub PRO C65hc de la Konica Minolta .

Asociatia Europeana de Presa Digitala ( European Digital Press Association - EDP) a acordat bizhub PRO C65hc distincaia "best full color light production printer" pentru calitatea printarii color.

Toner nou

Sistemul foloseste tonerul numit High Chroma dezvoltat de Konica Minolta , care-i permite redarea unui numar foarte mare de culori, de o saturatie foarte buna, in special pentru agentii de publicitate si creatie, grafica si printuri comerciale.  Utilizatorii beneficiaza in special de larga acoperire sRGB, precum si de fluxul de lucru sRGB.

Premiul EDP 2009 confirma inca o data rolul Konica Minolta. Dezvoltat pe baza tehnologiei tonerului propriu Simitri HD, tonerul High Chroma integrat in bizhub PRO C65hc ofera imagini de o calitate suprioara fata de alte sisteme asemanatoare.

Acesta reproduce un gamut foarte aproapiat de spatiul sRGB si, de asemenea, un numar mult mai mare de culori decat alte echipamente. Pentru utilizatori, aceasta inseamna ca pot obtine foarte simplu ceea ce vad pe monitor si se pot baza pe un management de culoare complet, dar foarte us?or de folosit.

Diferenta

Bizhub PRO C65hc se diferentiaza de celelalte echipamente din piata nu numai prin calitatea culorii, ci si prin flexibilitatea media impresionanta si capabilitatile de finisare. Astfel, sistemul poate procesa pana la 65 de pagini color A4 pe minut, cu greutati de pana la 300 g/m2.

Pentru a usura procesul de selectie, bizhub PRO C65hc este disponibil in diferite configuratii, care raspund celor mai frecvente cerinte de finisare ale clientilor. In plus, tonerul High Chroma are nevoie de o temperatura de fixare mai mica decat tonerele conventionale, iar emisiile de CO2 sunt mai mici.

"Ceea ce vezi este ceea ce vei obtine" - acesta este moto-ul pentru noul toner High Chroma, iar procesele complicate de conversie din sRGB in CMYK sunt acum de domeniul trecutului. Exact aceste caracteristici au fost premiate pentru unicitatea si valoarea lor de piata de catre juriul EDP format din experti in domeniu: ingineri, jurnalisti si consultanti independenti", a declarat Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele