IT & C

#bitdefender chat encryption #bitdefender anti-phishing free edition #personal computer #antivirus #bitdefender

BitDefender ofera solutii de securitate in editii gratuite

BitDefender anunta disponibilitatea celor mai populare solutii de securitate sub forma unor editii gratuite.

Printre acestea se numara BitDefender Free Edition, bitdefender anti-phishing free edition si BitDefender Chat Encryption.

BitDefender Free Edition


Acest program foloseste aceleasi motoare de cautare antivirus certificate ca si celelalte produse BitDefender si reprezinta cea mai eficienta modalitate de scanare si de dezinfectare a istemului.

Printre caracteristicile si beneficiile acestui produs se numara: scanarea si dezinfectarea sistemului, adica motoarele de scanare puternice asigura detectia si îndepartarea tuturor virusilor aflati în circulatie, ori de câte ori aveti nevoie si scanare programata, utilizatorul poate programa verificarea sistemului în orice moment, periodic, fara nicio alta interventie, în timpul în care nu folositi calculatorul.

Totodata, programul poate face scanare imediata – Cu doar un clic dreapta va puteti verifica fisierele si directoarele stocate în sistem, carantina, utilizatorul are posibilitatea de a izola fisierele infectate in carantina si sa le trimiteti pentru o analiza completa catre laboratorul BitDefender si fisiere de raport, cand se lanseaza o scanare puteti alege sa creati fisiere de raport în care sa vedeti statisticile intregului proces.

Programele

BitDefender Free Edition este un scanner antivirus la cerere care asigura o protectie de baza impotriva virusilor si a altor tipuri de malware. Este recomandat sa fie folosit in cazul refacerii sistemului sau pentru detectarea unor probleme. In cazul in care sunteti permanent conectat la Internet, se foloseste totusi o solutie antivirus mai complexa, precum BitDefender Antivirus 2009, BitDefender Internet Security 2009 sau  BitDefender Total Security 2009.

BitDefender Anti-Phishing Free Edition ofera protectie la nivel de browserimpotriva atacurilor de phishing prin blocarea accesului la site-urile malitioase, utilizate în sustragerea informatiilor despre cardurile utilizatorilor si a altor elemente personale de identificare. Acest instrument este compatibil cu Microsoft Internet Explorer si Mozilla Firefox.

bitdefender chat encryption permite utilizatorilor sa comunice in mod sigur prin intermediul aplicatiilor de mesagerie instant precum Yahoo! Messenger sau Windows Live Messenger prin criptarea conversatiilor cu un alt sistem care foloseste orice produs din gama de solutii BitDefender 2009. BitDefender Chat Encryption securizeaza conversatiile private printr-un simplu proces de criptare automat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele