IT & C

#benq #cp270 #proiector video #portabilitate

BenQ lanseaza proiectorul portabil CP270

BenQ anunta lansarea proiectorului digital CP270 , destinat  mediului de afaceri si utilizatorilor cu nevoi ridicate de mobilitate.

Greutatea si dimensiunile  reduse recomanda modelul CP270 drept un proiector ideal pentru prezentarile de afaceri si pentru salile de conferinta mici si medii.

Proiector mic, functii multe

Libertatea de miscare, calitatea imaginilor proiectate si tehnologiile revolutionare marca BenQ sunt principalele atu-uri ale proiectorului CP270.

Acesta are o greutate de sub 1,5 kg si asigura libertatea de miscare a oricarui utilizator, reusind, in acelasi timp, sa incorporeze functii si tehnologii avansate.

Rezolutia XGA (1024 x 768), dar si luminozitatea deosebit de 2000 ANSI lumeni asigura redarea pe orice suport a unor imagini cu detalii precise si culori vii. Cu ajutorul tehnologiei DLP, proiectorul CP270 afiseaza o paleta larga de culori vii.

Contrastul de 1000:1 ofera nuantelor de negru si alb un ton profund, pastrand calitatea imaginii, in conditii de iluminare mai dificile.

Tehnologiile de la pachet

Integrarea tehnologiei BrilliantColor de la Texas Instruments revolutioneaza eficienta optica a sistemului de proiectie pentru afisarea unor culori mai vii pentru o redare cat mai apropiata a imaginilor de realitate.

Functia 3D Color Management permite customizarea gamei de culori prin ajustarea independenta a nuantei si a saturatiei fara compromisuri .

Cele 11 moduri presetate satisfac nevoile utilizatorilor, atat pentru corectarea gradului de luminozitate , cat si pentru ajustarea saturatiei culorilor si a contrastului, in functie de conditiile si scopul prezentarilor realizate cu acesta.

Functia Wall Color Correction asigura vizualizarea optima pentru diferite suprafete, precum tabla de scris din salile de cursuri sau peretii colorati ai salilor de prezentare, fara a fi nevoie de un ecran de proiectie complet alb.

Disponibilitate

Proiectorul BenQ CP270 poate fi cumparat si in Romania prin partenerii BenQ. Dispozitivul costa 3.249 RON, pret care include si TVA-ul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele