IT & C

#eco #joybook #benq

BenQ Joybook U121, netbook-ul eco, a ajuns in Romania

BenQ lanseaza cel mai nou netbook de 11,6 inch, Joybook Lite U121 ECO care se remarca prin functiile eco si consumul redus de energie prin tehnologia LED backlight .

Mobilitatea este asigurata de bateria cu incarcare rapida care ofera pana la 8 ore de autonomie, conectivitate extinsa si capacitatea de stocare pe unitatea hibrida.

Laptop eco

O data cu lansarea in Romania a netbook-ului U121, utilizatorii modelului Joybook Eco ajuta la protejarea mediului prin consumul redus de electricitate si materialele reciclabile, in proportie de peste 70%. Pentru utilizatorii care se afla tot timpul in miscare, Joybook Lite U121 Eco este un partener perfect pentru orice calatorie.

Datorita capacitatii de incarcare rapida a bateriei, modelul U121 Eco ofera utilizatorilor autonomie de sase ore (80% incarcare) dupa numai o ora de conectare la o sursa de electricitate. Denumirea "Eco" evidentiaza nu numai consumul redus de electricitate, ci si design-ul ecologic al modelului U121.

Certificat Energy Star, Green Labels si EPEAT Silver, netbook-ul U121 consuma cu 40% mai putina electricitate decat generatia anterioara, datrorita procesorului Intel Atom si ecranului economic cu LED backlight, fara mercur.

Caracterisitici BenQ Joybook


Netbook-ul U121 Eco ofera si o serie de inovatii. Redarea  continutului HD pe ecranul 16:9 cu o rezolutie nativa de 1366 x 768 ofera imagini perfect reproduse, fara distorsiuni sau linii negre. Utilizatorii vor fi incantati si de timpul de raspuns de doar 8 ms si de tehnologia UltraVivid care.

Cu o greutate de numai 1,3 Kg si conectivitate nelimitata prin intermediul WiFi, cardului WLAN 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 si conexiunii op?ionale HSUPA 3.75G, netbook-ul U121 Eco permite utilizatorilor sa ramana conectat la Internet, oriunde s-ar afla. In plus, utilizatorii pot beneficia de o adevarata librarie multimedia mobila prin suplimentarea memoriei SDD de 32GB cu 500 GB memorie HDD pentru o capacitate totala de 523 GB (optional).

Conversatiile video se fac cu ajutorul camerei web de 1,3 MP (cu WebCam Companion3 & Magic-iVisual Effects 2), boxelor incorporate de 2 W, protocolului VoIP si tehnologiei TruSurround HD SRS pe 2 canale. In plus, netbook-ul beneficiaza de tastatura integrala, port HMI (HDCP) si operare silentioasa (mai putin de 26 de dB).

Disponibilitate

Modelul U121 are o nota eco si prin aspectul sau: carcasa in tonuri de albastru oceanic sau alb arctic atrage atentia asupra protejarii naturii impotriva incalzirii globale. Noul model Joybook Lite U121 Eco este disponibil in reteaua de parteneri BenQ la pretul de 1.299 RON.

"De la portabilitate la pret avantajos, modelul U121 Eco permite utilizatorilor sa se bucure din plin de divertisment digital nelimitat in spiritul sloganului BenQ "Enjoyment Matters!". In plus, designul si conceptul Eco pe baza carora a fost creat netbook-ul U121 Eco respecta cele mai exigente standarde pentru protejarea mediului"
, declara Dragos Salamac, team leader BenQ pentru Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele