IT & C

#notebook #laptop #asus # rog g74sx # seria g #laptop gaming

Asus ROG G74Sx, cel mai rapid laptop de jocuri de pe piata

Producatorul chinez ASUS a lansat de curand notebook-ul ROG G74Sx . Odata cu acest model, ASUS inaugureaza cea de-a patra generatie a seriei G, serie destinata celor care sunt pasionati de jocuri.

ROG G74Sx este considerat cel mai rapid laptop de jocuri de pe piata, el fiind dotat cu noile procesoare Intel Core i7 , placa video Nvidia GTX 560M, 3GB de memorie VRAm GDDR5 si suport DirectX 11.

Laptop-ul este recomandat si celor care vor sa creeze, editeze si sa vizualizeze continut video in format 3D. Tastatura este inclinata la cinci grade, fiind mult mai spatiata, iar tasta Shift este supradimensionata.

ASUS ROG G74Sx are un sistem de ventilatie aplasat in partea din spate si format din doua ventilatoare. Este vorba despre doua ventilatoare inteligente care racesc in mod independent nucleul grafic si procesorul.

Pe piata romaneasca pot fi achizitionate doua modele G74Sx. In functie de configuratie, preturile pornesc de la 4.669 de lei si pot ajunge la 8.199 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele