IT & C

#fashion #buget #eee pc #asus

Asus lanseaza versiunea fashion pentru modelele Eee PC

Compania Asua, a lansat versiunea stilata a seriei de laptopuri bugetare Eee PC .

Noul model de numeste www .acasa.ro/ eee " title=" www .acasa.ro/eee" title="eee">eee ">Eee PC S101 si dupa declaratiile reprezentantiilor Asus, acesta este destinat persoanelor trendy.

Cum a avut loc schimbarea

Eee PC S101 integreaza formatul ce a initiat un nou segment in cadrul industriei, ergonomia si facilitatile predecesorilor sai din cadrul seriei. Noul model beneficiaza de un exterior refacut, disponibil in trei culori, maro, alb murdar si negru.

Pentru aceasta infatisare, Asus a folosit tehnologia Infusion si balamalele ornate cu cristale. In plus, datorita imbinarii reusite dintre functionalitati si moda, noul Eee PC S101 se pozitioneaza in fruntea segmentului de netbook-uri in privinta modului de operare.

Usor de carat

Laptopurile Asus Eee PC sunt cunoscute pentru faptul ca sunt foarte usoare si confera un grad de portabilitatea. Si in cazul noilor modele aceasta caracteristica este prezenta pentru ca notebook-urile au o greutatea de doar 1 kg si au o grosimea de 1,8 cm.

Acest lucru ii permite utilizatorului sa il poarte usor, fara niciun efort. In plus, fiind atat de subtire Asus Eee PC S101 poate sa incapa in majoritatea gentilor de dama.

Este si inteligent


Daca unii se lasa impresionati de portabilitatea sau de aspectul laptopului, altii prefera sa vada facilitatile de operare oferite de acesta. Modelul suporta standardul de conectivitate fara fir Wi-Fi 802.11n si permite realizarea conexiunilor de mare viteza la internet.

Datorita tehnologie Bluetooth, versiunea 2.0 in cazul acestui model, utilizatorii vor putea comunica rapid si simplu cu o gama larga de dispozitive electronice.

Fiecare Eee PC S101 este disponibil impreuna cu un spatiu de 20 GB pe internet, facilitate cunoscuta sub denumirea de Eee Storage, care permite utilizatorilor sa stocheze si sa acceseze ulterior de oriunde si oricand documente electronice si alte informatii securizate.

In acelasi timp Eee PC S101 ofera capacitati de stocare de paa la 64 GB pe suport Solid State Drive (SSD), in conditii de maxima protectie la lovituri si socuri. Spre deosebire de hard disk-uri, SSD-urile opereaza mai silentios si au un consum redus de energie.

Teoretic vorbind...

Noul Eee PC S101 este echipat cu ecran panoramic de 10,2 inch capabil sa functioneze la o rezolutie WSVGA, care asigura un spatiu amplu pentru vizualizarea documentelor si a materialelor multimedia.

Totodata, laptopul Asus Eee PC S101 integreaza un cititor de carduri de memorie flash 4-in-1, care suporta mai multe formate flash decat celelalte modele Eee PC. Acestea sunt MMC, SD, Memory Stick si MS-PRO.

Cu Windows si Linux

Noile laptopuri Eee PC S101 este disponibil fie cu sistemul de operare Microsoft Windows, fie cu GNU Linux.

Versiunea cu Microsoft Windows ofera utilizatorilor medii si avansate si posibilitatea de opera o gama larga de aplicatii. Acest lucru este posibil deaorece servicii ca Windows Live Messenger, Microsoft Works si Windows Live Mail sunt preinstalate

Pe de alta parte, utilizatorii mai putin experimentati pot opta pentru varianta cu Linux, care beneficiaza de o interfata cu pictograme, usor de folosit. Aceasta versiune include peste 50 de aplicatii preinstalate.

Disponibilitate

In prezent nu se stie cand cele trei modele vor aparea in Romania. Versiunea cu memorie SSD de 32 GB va costa 700 de dolari americai, cealalta cu memorie de 64 GB va costa 900 de dolari. Nu tocmai laptopuri bugetare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele