IT & C

#asus #3d #nvidia

Asus G51J, primul notebook cu tehnologia nVidia 3D Vision

Introdusa anul acesta pe sistemele desktop, tehnologia nVidia 3D vision a devenit solutia 3D preferata pentru gaming, filme sau vizualizarea fotografiilor stereoscopice 3D la inalta rezolutie.

nVidia, alaturi de cei mai importanti producatori de PC-uri, de panel-uri pentru notebook-uri si dezvoltatori de continut, anunta extinderea ecosistemului nvidia 3d vision pe piata notebook-urilor de inalta performanta, care vor integra display-uri de 120 Hz, compatibile cu tehnologia 3D Vision.

De la 2D in 3D

nVidia da tonul transformarii experientei de gaming 2D intr-una mult mai complexa, 3D-ul. Tehnologia nVidia 3D Vision combina ochelari wireless high-tech, un emiattor cu infrarosu cu unghiuri de acoperire foarte largi si nu in ultimul rand, software-ul care face posibil ca sute de jocuri sa fie compatibile cu aceasta tehnologie.

Peste 400 de jocuri sunt compatibile cu tehnologia nVidia 3D Vision, iar titlurile recente precum Resident Evil 5 , Borderlands, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Batman: Arkham Asylum si Star Trek D-A-C ofera experiente de joc mult mai bune.

Colaborare

nVidia a lucrat indeaproape cu producatorii de display-uri CPT, LG, CMO si Samsung, pentru a putea aduce panel-urile 120 Hz compatibile cu tehnologia 3D Vision in segmentul notebook-urilor. Aceste panouri noi ofera pe langa imagini 2D foarte clare si imagini 3D fara "palpait"(flicker-free), efect indus de obicei de rata de reimprospatare mica a imaginilor.

Dupa lansarea acestor panel-uri, producatorii de PC-uri vor livra notebook-uri compatibile cu tehnologia 3D Vision. Aceste notebook-uri vor avea panel-uri la 120 Hz si vor include bundle ochelarii 3D Vision activi. Primul notebook 3D Vision de pe piata, Asus G51J 3D, va fi disponibil in prima parte a lunii decembrie, urmand ca o serie de producatori OEM (printre care Clevo) sa lanseze modele cu specificatii asemanatoare in 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele