IT & C

#asus #eee pc 1215n #netbook #multimedia

Asus Eee PC 1215N, un netbook multimedia

Netbook-ul multimedia Asus Eee PC 1215N integreaza procesorul Intel Atom D525 si noua grafica nVidia ION , oferind performante mult mai complexe pentru acest segment de piata.

Produsul vine in sprijinul utilizatorilor mobili care doresc sa ruleze fisiere multimedia fara a renunta la portabilitate. Asus Eee PC 1215N beneficiaza si de aportul unor tehnologii precum interfetele USB 3.0 si Bluetooth 3.0.

Cu nVidia Optimus

Modelul 1215N foloseste un procesor Intel Atom D525 dual core si noua generatie nVidia ION impreuna cu nVidia Optimus. Portabilul poate oferi performante grafice sporite. Tehnologia nVidia Optimus comuta in mod automat si inteligent intre grafica integrata si cea dedicata, alegand solutia optima pentru extinderea autonomiei energetice a sistemului. Eee PC 1215N poate opera pana la 7 ore atunci cand este alimentat de pe baterie.

Datorita tehnologiei nVidia ION, Asus Eee PC 1215N ofera o experienta vizuala diferita fata de netbook-urile standard. Ecranul este panoramic si are rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, insa este capabil sa redea fluent si clar filmele Full HD 1080p. Decodorul hardware proceseaza perfect codec-ul H.264 si fisierele MPEG2 in timp ce interfata HDMI permite transmiterea imaginilor Full HD 1080p catre televizoarele cu diagonale mai mari.

Alte detalii

Modelul Asus Eee PC 1215N ofera interfata usb 3.0 face posibil transferul de fisiere la viteze de pana la 4.8Gb pe secunda, de aproape 10 ori mai rapid comparativ cu standardul USB 2.0. Prin tehnologia Bluetooth 3.0, timpul necesar sincronizarii dispozitivelor portabile poate fi redus de 8 ori, raportat la generatia 2.1. Tot la capitolul comunicarii fara fir, interfata Wi-Fi 802.11n permite cresterea vitezei de navigare pe internet , comparativ cu standardul 802.11b/g.

Totodata, modelul Asus 1215N beneficiaza si de Asus @Vibe, o resursa de aplicatii software. Oriunde s-ar afla, utilizatorii vor putea accesa muzica, filme, posturi de radio sau alte forme de divertisment online. Asus @Vibe ofera atat continut multimedia localizat, cat si international. Serviciile sunt actualizate periodic si sunt disponibile gratuit de-a lungul unei perioade de testare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele