IT & C

#apple #asteptari #ipad mini

Asteptarile celor de la Apple legate de iPad Mini au fost depasite

Asteparile Apple legate de vanzarile iPad Mini au fost cu mult depasite, ceea ce a condus la epuizarea rapida a stocurilor de tablete si probleme in reaprovizionarea magazinelor.

Desi pretul de pornire al tabletei iPad Mini a fost fixat la 329 de dolari pentru varianta cu 16 GB memorie interna si conectivitate WiFi, potrivit estimarilor, volumul de vanzari ar putea surclasa intreaga oferta de tablete Android. Astfel, iPad Mini ar putea reprezenta pana la jumatate din volumul de tablete Apple iPad livrate in 2013, ajungand sa fie cea mai bine vanduta tableta iPad din istoria companiei.

Tableta iPad Mini este mai mica decat o tableta iPad de marime normala, iar printre principalele sale avantaje se numara greutatea redusa si supletea constructiei, in vreme ce restul trasaturilor de design au ramas neschimbate fata de tabletele iPad din generatiile anterioare.

Sursa foto: anandtech.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele