IT & C

#playstation3 #romania #assassin's creed

Assasin's Creed II, disponibil pe PlayStation 3

Sony Computer Entertainment Europe sustine, la nivel local, lansarea oficiala a jocului Ubisoft, II, pe consola PlayStation 3 .

O data cu lansarea celui de-al doilea episod din Assassin's Creed , paleta numelor compatibile cu consola PlayStation 3 se extinde simtitor.

In Romania, pe 24 noiembrie

Pasionatii de jocuri de actiune sunt invitati pe data de 24 noiembrie la magazinul Diverta Magheru din Bucuresti la un concurs unde marele premiu este un PlayStation 3 impreuna cu jocul Assassin's Creed II .

Primul Assassin's Creed se poate lauda cu o serie de distinctii precum "Best Action/Adventure Game" din partea IGN sau "Best Action Game" din partea GameSpot, si cu vanzari care au depasit 8 milioane de exemplare.

Prima parte

Dupa discutiile aprinse pe care le-a starnit primul episod, ramane printre cele mai asteptare jocuri ale anului, atat fanii, cat si criticii asteptand noul capitol al razboiului dintre templieri si asasini.

Pe 24 noiembrie 2009 toate intrebarile isi vor gasi raspuns in cadrul unei prezentari care pe langa faptul ca va detalia numeroasele noutati aduse de joc, va permite publicului sa incerce jocul pe console PlayStation 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele