IT & C

#aspirator #philips fc9304 #romania

Aspiratorul silentios Philips FC9304, oficial in Romania

Aspiratoarele au devenit de neinlocuit in procesul curateniei, fie ca este vorba de o curatenie de rutina, fie una generala. Un astfel de dispozitiv curata podele din lemn sau alte materiale, precum si covoarele, canapelele, mobila si, mai nou, au fost create modele care pot fi folosite in mediul umed.

Aspiratorul Philips FC9304 are un nivel al zgomotului de 70dB, fata de cei 80 dB produsi de alte aspiratoare cu performante similare, fiind unul dintre cele mai silentioase aspiratoare de pe piata.

Reducerea zgomotului a fost posibila datorita canalului aerodinamic si vibratiilor reduse ale motorului. Functionarea sa linistita se datoreaza, de asemenea, periei Silent Star care minimizeaza zgomotul. In plus, peria este foarte eficienta in culegerea prafului si a scamelor, fiind si foarte confortabil de utilizat datorita comutatorului pedala imbunatatit si butonului de eliberare usoara. Perii moi elimina riscul zgarierii suprafetelor curatate.

Alaturi de zgomotul redus, Philips FC9304 ofera avantajul unei inalte performante si posibilitatea de a economisi energie. Motorul de 1250 W al Philips FC9304 genereaza o putere de aspirare de 400 de wati. Aspiratoarele obisnuite ating aceeasi putere de aspirare cu un motor de 2000 de wati, care consuma cu 30% mai multa energie decat aspiratorul Philips FC9304.

Alte caracteristici utile sunt reglajul electronic si indicatorul de sac plin. De asemenea, mobilitatea este deosebit de importanta. Cu cat cablu este mai lung, cu atat scurtezi timpul de aspirare, pentru ca nu mai pierzi timpul schimband prizele, prin urmare cablul lui Philips FC9304 este lung de 8 m si va asigura acces pe o raza de 11 m.

Toate avantajele Philips FC9304 vin intr-un design modern si mobil. Confortul este intregit de greutatea redusa, de 6,8 kg, tubul telescopic, metalic, din doua piese si sacul de praf cu o capacitate de 3,5 litri. Pretul noului aspirator Philips FC9304 este aproximativ 800 RON cu TVA inclus.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele