IT & C

#apple #iphone 4 #carcasa iphone #bani apple

Apple da utilizatorilor de iPhone 4 din SUA o carcasa speciala sau bani

Problemele cauzate de antena lui bantuiesc inca Apple. Compania a fost obligata sa ofere utilizatorilor din SUA o speciala Bumper Case sau o suma de bani, dupa ce a pierdut procesul intentat de cumparatorii nemultumiti.

Multi utilizatori de iPhone 4 au fost surprinsi neplacut de pierderea semnalului de catre smartphone-ul Apple atunci cand gadgetul este tinut in mana intr-o anumita pozitie. Situatia nu s-a mai repetat si cu iPhone 4S , care nu a mai suferit de acelasi defect.

Cumparatorii americani s-au unit intr-un proces impotriva companiei si au obtinut o victorie surprinzatoare la tribunal. Apple este acum obligat sa ofere utilizatorilor de iPhone 4 fie 15 dolari, fie carcasa ce rezolva problema antenei: Bumper Case.

Mai mult, compania Apple este obligata sa trimita un email tututor cumparatorilor americani de iPhone 4 pana in data de 30 aprilie, pentru a le aduce aminte ca pot revendica banii sau noua carcasa.

Sursa foto: Arstechnica.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele