IT & C

#apple #windows 8 #sistem de operare mac #mountain lion os x

Apple ataca Windows 8 cu un nou sistem de operare Mac

Compania Apple se grabeste sa lanseze noul sistem de operare pentru Mac, , pentru a nu lasa Windows 8 sa obtina un avantaj prea mare pe piata tabletelor.

Anuntul cu la noul OS Mac a fost surprinzator pentru utilizatorii produselor Apple. Compania are un program de lansari destul de rigid, care prevede cate un update al sistemului de operare la fiecare doi ani. Mountain Lion OS X , in versiunea pentru dezvoltatorii de aplicatii, a sosit insa la doar 7 luni dupa Lion OS X.

Compania Apple nu pare dispusa sa ramana in urma Microsoft, care lanseaza in acest an sistemul de operare Windows 8, ce va rula pe PC, tablete si smartphone-uri. Noul OS X va avea functionalitati aseamanatoare, oferind si pe sau Mac Book o interfata mai apropiata de iOS, care a contribuit la succesul iPhone si iPad.

Lansarea oficiala a noului sistem de operare Apple, Mountain Lion OS X, este asteptata la sfarsitul verii, potrivit ZF.ro.


Sursa foto: Pocket-lint.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele