IT & C

#apple #device #appstore

Apple a rezolvat problemele cu AppStore-ul pentru device-urile 3.1.3

Utilizatorii de device-uri Apple ( iPod Touch , iPhone) mai vechi au avut o serie de probleme cu accesarea magazinului online de aplicatii al comnpaniei mai multe zile. Device-urile cu firmware 3.1.3 au fost incapabile sa afiseze categoriile de software din market din cauza unui bug. Se pare insa ca Apple a rezolvat problema, scrie Engadget.

Cand toata lumea incepea sa creada ca Apple a uitat de utilizatorii de dispozitive "i" de generatie mai veche, iata ca lucrurile s-au rezolvat. Toti fanii Apple care folosesc iPod Touch sau iPhone cu versiunea 3.1.3 a sistemului de operare iOS, pot din nou sa acceseze AppStore -ul.

Vestea buna pentru cei care au dispozitivele "jailbreakuite" ete ca Apple nu a realizat un update software pentru rezolvarea bug-ului, ci pur si simplu a rezolvat problema intern. In caz contrar, un eventual update de software ar fi eliminat si jailbreak -ul, respectiv toate aplicatiile neoficiale Apple instalate pe telefoanele si playerele respctive.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele