IT & C

#windows #windows phone #aplicatii windows #magazinul zune

Aplicatiile Windows Phone dispar din magazinul Zune

Microsoft a decis sa simplifice modul de distribuire al aplicatiilor Windows Phone. Magazinul Zune, din programul pentru PC, nu va mai permite descarcarea de aplicatii pentru Windows Phone.

Aplicatiile pentru smartphone-urile ce ruleaza sistemul de operare Microsoft vor putea fi descarcare si achizitionate doar din Windows Marketplace, potrivit WindowsSteamBlog.com.

Magazinul de aplicatii Zune HD va continua sa functioneze in acelasi mod ca si pana acum, dir schimbarile impuse de Microsoft vizeaza inca un aspect legat de aplicatiile pentru Windows Phone.

Utiizatorii de telefoane sunt sfatuiti sa faca un upgrade la sistemul de operare Windows Phone 7.5, deoarece Windows Marketplace va mai permite descarcarea de aplicatii doar pe telefoanele care folosesc WP 7.5. Cei care folosesc inca un sistem de operare mai vechi vor putea naviga in magazinul de aplicatii, insa fara posibilitatea de a descarca sau de a oferi note acestora.

Sursa foto: Blogs.microsoft.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele