IT & C

#clipuri #instalare #feedback #aplicatie #youtube #safari #tableta #iphone 5 #iOS 6

Aplicatia YouTube a sosit pe iPad

Utilizatorii tabletei Apple cu cel mai nou sistem de operare, iOS 6, au primit o veste buna. Aplicatia YouTube a sosit pe iPad, iar update-ul pregatit de Google are si functionalitate imbunatatita pe iPhone 5.

Odata cu lansarea iOS 6 pentru iPad, iPod Touch si iPhone, Apple a eliminat aplicatia nativa YouTube, iar Google nu s-a grabit sa lanseze o aplicatie universala.

Prima aplicatie YouTube oficiala a functionat doar pe iPhone si iPod Touch, dar noul update aduce functionalitate pentru tableta Apple iPad si pentru iPhone 5, prin utilizarea ecranului mai mare.

Google sustine ca peste 25% din clipurile vizualizate sunt accesate de pe o platforma mobila, motiv pentru care aplicatia a fost imbunatatita cu atentie, pe baza feedback-ului utilizatorilor.

Noua aplicatie YouTube gratuita include si reclame, dar cei mai multi utilizatori de gadgeturi Apple au decis sa o instaleze deoarece ofera mai multe optiuni decat alternativa: vizualizarea clipurilor YouTube in browserul Safari.

Sursa foto: Tuaw.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele