IT & C

AOL planuieste lansarea unui site turistic

America Online a afirmat ca va lansa un serviciu gratuit de cautare pe Web a celor mai bune oportunitati de calatorie, gigantul online dorind sa-si dezvolte afacerile Web gratuite.
AOL va colabora cu Kayak Software pentru a crea un site de comparare a optiunilor de calatorie, folosind tehnologia de cautare a Kayak in gasirea posibilitatilor de transport, cazare si inchiriere automobile. Kayak a fost creat de fondatorii Expedia, Orbitz si Travelocity.
Ca si parte a acordului, AOL va investi la randul ei in Kayak, desi termenii financiari nu au fost dezvaluiti.



Crearea unui site turistic bazat pe Web marcheaza un nou pas al AOL in domeniul serviciilor.
Parte a schimbarii de strategie, AOL incearca sa devina un portal Web gratuit incercand sa ajunga din urma Yahoo si MSN. Veniturile din reclamele online au crescut ca urmare a cautarilor comerciale conduse de Google si Overture Services al Yahoo. AOL a beneficiat din acest venit prin gazduirea unor linkuri AdWords ale Google pe AOL Search.
Ca si un semn al schimbarilor care urmeaza, AOL a lansat recent un nou design al sitului Web AOL.com. In lunile urmatoare, AOL planuieste sa lanseze mai multe servicii si continut dezvoltat. Idea este atragerea veniturilor din reclame catre companiile Web.


In acelasi timp, AOL doreste reorganizarea unitatilor de afaceri pentru a se focusa pe afacerile legate de accesul pe Internet , programarea continutului, serviciilor digitale si AOL Europe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele