IT & C

AOL introduce mesageria rapida in PlayStation 2

America Online, serviciul interactiv al AOL Time Warner, a anuntat ca va oferi o demostratie a unui serviciu de divertisment pe banda larga pentru consola PlayStation 2.

Demonstratia va expune o gama de programe exclusive si originale care include jocuri, muzica, programe radio si TV precum si o aplicatie "Aim Talk" care permite detinatorilor de console PlayStation 2 sa comunice, folosind AOL Instant Messenger, atat cu alte console PS2 cat si cu PC-uri.



Realizata pe colaborarea dintre AOL si Sony, demonstratia va scoate in evidenta capacitatile hard disk-ului de 40GB pentru PlayStation 2.
Matthew Bromberg, vicepresedinte si director general al AOL Games, a afirmat ca "incepe procesul de extindere a ofertelor pentru noi platforme care sa reuneasca divertismentul, comunicarea si jocurile in moduri complet noi".


Ditre ofertele de divertisment pe banda larga disponibile, AOL este interesat in special de promovarea unor programe de jocuri, ceea ce reprezinta o abordare total noua pentru AOL Games. Programele existente includ concesiuni precum First Play si ofera premiere exclusive ale jocuirlor video anticipate, si Inside the Game, care permite acces exclusiv la muzica, video, fotografii si coduri pentru noile jocuri lansate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele