IT & C

#martie #cereri #analisti #wii U

Analistii despre Wii U: Va avea o cerere foarte ridicata pana in martie 2013

Noua consola Nintendo Wii U va avea o cerere foarte ridicata cel putin pana in luna martie 2013. Stocul va fi limitat in magazine si cea mai buna metoda de comanda va fi cea online, sustin analistii.

Prima consola noua de jocuri lansata in ultimii sase ani, Nintendo Wii U, nu a primit foarte multe laude din partea analistilor, dar cei mai multi sunt de acord ca cererea initiala va fi enorma.

Consola a fost criticata pentru procesul greu de instalare si pentru unele probleme firmware, dar gamerii vor ignora probabil aceste probleme, iar stocul de Nintendo Wii U va fi limitat pana in luna martie 2013, potrivit Geek.com.

Consola Nintendo Wii U este insa lansata intr-o perioada foarte diferita de cea a suprematiei in vanzari a Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation 3. In prezent, orice consola de jocuri are de infruntat si concurenta din partea tabletelor.

Din acest motiv, vanzarile de Wii U ar putea scadea rapid dupa o perioada de entuziasm initial, cred unii analisti.

Sursa foto: Vgleaks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele