IT & C

#desktop #notebook #platforma #vision #amd

AMD Vision, noile platforme pentru notebook si desktop

Noua platforma pentru laptopuri AMD vision se extinde prin programul care ii poarta numele, simplificand si mai mult procesul de achizitie al unui PC.

Astfel, AMD va prezenta, in cadrul unui eveniment desfasurat pe Coasta de Azur , noile platforme notebook si desktop echipate cu tehnologie Vision.

AMD Vision

Lansata in septembrie 2009 , tehnologia Vision de la AMD simplifica experienta de achizitie a unui computer, prin inlocuirea derutantelor specificatii tehnice cu descrieri simple despre activitatile care pot fi derulate pe respectivul computer.

Vision face referire si la impresionanta performanta vizuala pe care o poate livra orice PC Vision - ideal pentru nenumarate activitati de divertisment, de la vizionarea filmelor pana la gaming si editare foto . Computerele Vision sunt optimizate pentru activitati de vizualizare a continutului video, creare de continut si medii digitale.

Transformare PC

Utilizatoriul isi transforma PC-ul, in mod constant, intr-un dispozitiv destinat divertismentului: partajarea de poze si filme prin intermediul retelelor de socializare, descarcarea de emisiuni TV prin intermediul siteurilor de divertisment HD sau editarea fotografiilor de familie.

Cannes si Festivalul de film de la Cannes sunt imprejurarile perfecte pentru AMD in a-si demonstra pozitia de lider in tehnologiile de grafica si experienta vizuala, disponibile prin intermediul tehnologiei Vision. AMD va sarbatori lansarea tehnologiei Vision prin prezentarea unui film de scurt metraj , cu Miki Manojlovic in rol principal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele