IT & C

#desktop #pc #amd #directx #tehnologie #vision

AMD Vision isi extinde functionalitatea

AMD anunta o noua modalitate prin care cumparatori pot alege PC-ul care li se potriveste.  Datorita colaborarii cu retailerii si producatorii de PC-uri, tehnologia Vision de la AMD schimba modul in care beneficiile unui PC sunt transmise clientului.

In comparatie cu modelul traditional, care se axeaza pe expunerea specificatiilor tehnice ale componentelor hardware, Vision transmite cumparatorului valoarea intregului sistem si demonstreaza puterea de procesare combinata a CPU-ului si a GPU-ului pentru a oferi utilizatorilor de PC-uri mainstream.

Constructia unui PC

Noua tehnologie pune accentul pe modul in care un computer construit pe platforma AMD este optimizat pentru activitati video, aplicatii media si creare de continut. Vision duce industria dincolo de era in care accentul se punea pe valoarea procesorului, expunand capabilitatile PC-ului asupra a ceea ce se poate face cu un computer, "vezi, partajeaza, creaz". Toate acestea vor ajuta cumparatorii sa ia decizii mult mai bune cu privire la produsul pe care il cumpara.

Notebook-urile ce integreaza tehnologia Vision de la AMD vor fi disponibile pe rafturile magazinelor retail si in magazinele online incepand cu perioada sarbatorilor, aparitia acestora  fiind sincronizata odata cu lansarea noului sistem de operare Microsoft Windows 7 .

Windows 7

Venind in completarea tehnologiei VISION, Windows 7 suporta DirectX 10, DirectX 10.1 si DirectX 11 pentru incredibile detalii 3D in jocuri si alte aplicatii media, precum si un modul Unified Video Decoder ce preia sarcinile de conversie video eliberând astfel procesorul si permitand utilizatorului sa se bucure de o experienta vizuala superioara. Conversia video este simplificata si mult mai rapid realizabila multumita noii optiuni Drag and Drop din Windows 7.

In primul trimestru din 2010, AMD planuieste introducerea unei a patra categorii, Vision Black, pentru a oferi capabilitatile si performantele dorite de entuziasti, in special pentru segmentul desktop PC . Descrierea tipurilor de activitati realizabile pe fiecare nivel in parte va fi disponibila atat în magazine cat si online, astfel incat cumparatorul va putea aleage modelul ce se potriveste cel mai bine nevoilor sale.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele