IT & C

#gadget #amazon #procesor #baterie #tableta #tableta viitorului

Amazon: Tableta viitorului nu mai are baterie si procesor

Amazon lucreaza la o strategie pe termen lung cu privire la tablete. Un nou patent inregistrat de companie dezvaluie planurile Amazon de a crea tablete fara baterie si fara procesor.

Conceptul inovator al Amazon ar putea transforma modul in care sunt utilizate tabletele in urmatorii ani. Patentul Amazon vizeaza o tableta mai subtire si aproape "goala", care se conecteaza wireless la o cutie centrala.

Atunci cand ecranul ramane singurul consumator de energie in tableta viitorului, tehnologiile de incarcare wireless pot furniza gadgetului suficienta energie pentru a functiona.

In viziunea Amazon, tableta se transforma intr-un simplu gadget de streaming, mai usor, in timp ce cutia centrala ii furnizeaza toata puterea de procesare si o incarca si de distanta.

Deocamdata, acest concept are o mare problema, faptul ca astfel de tablete ar putea fi utilizate doar intr-un spatiu fix, in raza de actiune a cutiei. Noua tableta Amazon ar putea fi insa foarte utila si un mediul scolar, unde fiecare clasa ar fi dotata cu o singura cutie mare, la care sunt conectate numeroase tablete.



Sursa foto: wired.co.uk, extremetech.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele