IT & C

#gadgeturi #apple #ipad mini

Afla ce gadgeturi noi prezinta Apple in 23 octombrie

Prezentarea iPad mini a fost in sfarsit confirmata de Apple pentru data de 23 octombrie, dar compania are si alte gadgeturi pe care le va anunta odata cu noul iPad de 7,85 inci.

iPad mini va fi cu siguranta vedeta prezentarii, iar Apple ar putea inregistra vanzari foarte bune in perioada sarbatorilor de iarna.

Alaturi de iPad mini a fost confirmata si lansarea noului MacBook Pro cu diagonala de 13,3 inci si Retina Display, dar acestea nu sunt singurele gadgeturi pe care Apple le-ar putea dezvalui.

Speculatiile din diferite surse vizeaza insa si o noua generatie de iMac, cu un design mai subtire, alaturi de o noua serie de Mac mini. Apple ar putea lansa chiar si o noua versiune a noului iPad, cu doua modificari importante: procesorul A6 din iPhone 5 si noul dock conector, mai mic.

Actiunile Apple au crescut deja dupa anunt, potrivit PhoneArena.com, dupa o scadere in ultima luna de aproape 10%, pe fondul esecului initial al aplicatiei Maps si al problemelor de calitate ale iPhone 5 - zgarieturi pe carcasa.

Sursa foto: TheVerge.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele