IT & C

Afaceri pe internet pentru IMM-uri

onsiliul National pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in colaborare cu Agentia Nationala pentru IMM-uri si Cooperatie (ANIMMC), a lansat ieri singurul portal de solutii si servicii pentru oamenii de afaceri, www.immromania.ro.

Portalul ofera, pentru cei inscrisi in baza de date, accesul la informatiile, serviciile si solutiile furnizate de ceilalti agenti economici si de organizatiile din sistemul sau. Accesul se face on-line; fiecare firma poate contacta pe internet partenerii potentiali de afaceri si/sau furnizorii de servicii si solutii.

Portalul ofera targuri virtuale pentru vanzari si cumparari in anumite domenii, dar si servicii precum contractarea creditelor de la banci, a garantiilor, a finantarilor in leasing.

Printre celelalte servicii puse la dispozitia intreprinzatorilor se numara: contactarea posibililor parteneri din strainatate, recrutarea de personal, publicarea de anunturi, consultanta in domeniile managerial , de marketing si de resurse umane, oferirea de solutii informatice, training ( invatamant la distanta ), accesul la cele mai noi acte normative din domeniu etc.

Totodata, oamenii de afaceri aflati la inceput de drum pot invata cum sa inceapa o afacere, cum sa elaboreze un plan de investitii, cum sa conduca o firma sau sa obtina un credit. In portal - care va incepe sa functioneze integral din data de 3 mai 2006 - se vor putea inscrie IMM-urile, bancile, societatile de leasing, agentiile guvernamentale, firmele de consultanta etc.

Pentru luna aprilie inscrierea este gratuita, dar dupa 1 mai se va percepe o taxa de inscriere de 1 euro sau 3,5 lei noi. Folosirea portalului este gratuita in acest an atat pentru societatile mici si mijlocii, cat si pentru societatile mari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele