IT & C

#electrocasnice #televizor led #emro.ro #tehnologie 3d

(P) Cea mai tare oferta de televizor LED cu tehnologie 3D, pe Emro.ro

Intr-o lume tehnologica in continua expansiune, este destul de greu sa tii pasul cu descoperirea, dar mai ales cu achizitia noutatilor din toate domeniile. Cert este ca televizoarele 3D de tip LED sunt printre ultimele modele revolutionare lansate de producatori si stau in gandul si pe lista de achizitii a oricarei persoane. De la "a dori" si pana la "a avea" unul nu este foarte mare distanta. Cele mai tari oferte se gasesc pe Emro.ro  !

 

LED Samsung 3D UE40D6500 – lasa tehnologia de ultima ora sa-ti simplifice viata si sa-ti incante privirile!


LED Samsung 3D UE40D6500 este unul dintre cele mai inteligente si performante televizoare care se gasesc pe piata gadget-urilor de profil. Pe langa tehnologia 3D cu care vine in intampinarea ta, modelul LED de la Samsung are si calitati exceptionale din punct de vedere al design-ului si dotarilor.

Are o rama subtire, de doar 11 mm, Wi-fi integrat si Skype, iar functia Smart Hub permite conectarea televizorului la toate platformele de aplicatii pentru internet de care dispui in casa (laptop, tablete, telefoane etc.).

Emro.ro, magazinul online care-si respecta cel mai mult clientii, vine in atentia ta cu o oferta irezistibila. Modelul LED de Samsung 3D UE40D650 este acum oferit alaturi de doua perechi de ochelari activi , la pretul irezistibil de 3.245 lei.

Aceasta este una dintre cele mai tari oferte de pe Emro.ro, insa daca nu te satisface, nu fi dezamagit! Cel mai tare Electro Mall din Romania iti pune la dispozitie o gama variata si interesanta de televizoare LED, pentru orice buzunar si pretentie pe care ai putea-o avea!
 

Emro.ro – calitate, respect pentru client si punctualitate garantate


Emro.ro este un magazin infiintat cu scopul de a revolutiona comertul online de electronice si electrocasnice si de a facilita achizitia acestora prin tranzactii online si transport direct la domiciliu.

Motto-ul dupa care se ghideaza sau principiile in care cred cei de la Emro.ro sunt respectul pentru client si deadline, precum si calitatea serviciilor oferite.

Emro.ro asigura calitatea si garantia produselor comercializate si ofera consultanta, eficacitate si seriozitate in tratarea clientilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele