IT & C

ADCOS Romania lanseaza modulele ERP AIS

ADCOS Romania anunta integrarea a doua noi module in solutia proprie de tip ERP, AIS-Advanced Integrated System: AIS Language-Customizer si Generator de Analize si Situatii .

Odata cu aparitia pe piata romaneasca a unui mare numar de companii straine sau fuzionari intre firme romanesti si straine, a aparut necesitatea elaborarii unei aplicatii care sa faciliteze utilizarea solutiilor ERP si de catre managerii a caror limba nativa este alta decit limba romana.

Venind in intimpinarea acestor cerinte, ADCOS a creat aplicatia AIS Language-Customizer, un utilitar prin intermediul caruia utilizatorii pot folosi aceeasi aplicatie cu interfete in limbi diferite.
class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/modul" title="modul">Modul de operare cu acest modul este extrem de simplu. Selectia limbii preferate se face la intrarea in program, printr-o simpla apasare de buton.
Celalalt modul integrat solutiei ERP, Generatorul de Analize si Situatii, ofera utilizatorului posibilitatea sa-si creeze in cateva minute propriile rapoarte , in functie de necesitatile de informare si de drepturile sale de acces la modulele aplicatiei. Aceste rapoarte se stocheaza si pot fi accesate oricand ulterior.

Ambele module pot fi folosite si independent de AIS pentru traducerea si, respectiv, generarea de analize si situatii din orice alta aplicatie care foloseste baze de date relationale (SQL).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele