IT & C

#acer #acer g6 #monitor acer #pc desktop

Acer pregateste gama de monitoare Acer G6

Producatorul taiwanez Acer se pregateste sa lanseze o noua serie de monitoare destinata PC-urilor desktop, noteaza go4it.ro.

Seria, intitulata Acer G6, va contine o serie de modele cu diagonale cuprinse intre 20 si 27 inch. Toate monitoarele seriei Acer G6 au sursa de lumina LED.

In cazul monitoarelor de 18 si 20 inch, timpul de raspuns este de 5 milisecunde, iar rezolutia maxima de 1440x900 pixeli. La modelele de 20 de inch rezolutia poate ajunge la 1600x900 pixeli.

Odata cu cresterea marimii diagonalei, cresc si perfomantele monitoarelor. Astfel, la modelele cu ecran de 21,5, 23, 24 si 27 intalnim rezolutie Full HD si timp de raspuns de 2 milisecunde.

La capitolul conectivitate, se asteapta ca noile monitoare ACER sa fie dotate cu intrari VGA, DVI si HDMI, cu suport HDPC pentru redarea fisierelor video prevazute cu sistem DRM (protectie a drepturilor de autor).

Deocamdata, Acer nu a anunta data oficiala a lansarii noi game de monitoare si nici detalii despre preturi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele