IT & C

#acer #acer iconia

Acer lanseaza Iconia, primul laptop cu doua ecrane si fara tastatura

Acer Iconia este primul laptop du doua ecrane tactile si fara tastatura.

Noul laptop are doua ecrane cu diagonala de 14 inch, fiecare afisand o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Ecranele lui acer iconia au finisaj glossy si multitouch.

Tastatura virtuala este mai greu de folosit decat cea clasica, iar laptoptul Acer nu este recomandat pentru activitati Office si sesiuni prelungite de scriere a documentelor, potrivit go4it.ro.

Acer Iconia va sosi pe piata cu mai multe configuratii. Cumparatorul poate alege intre 4GB sau 3GB memorie RAM , procesor Intel Core i5 -480M, 560M sau 580M si harddisk a carui capacitate poate varia intre 320GB si 750GB.

Cele doua ecrane tactile vor fi gestionate de o interfata grafica Intel HD Graphics, cu 128MB memorie video partajata din memoria de sistem, iar Acer Iconia va fi livrat impreuna cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium, in versiune pe 64 biti.

Accesoriile laptopului includ si modului WiFi 802,11 b/g/n si Bluetooth 3.0+HS, conectivitate 3G integrata, interfata Gigabit LAN si un microfon si webcam integrat.

Acer Iconia urmeaza sa fie lansat pe data de 28 ianuarie, cu un pret estimativ de 1500 euro pentru configuratia de baza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele