IT & C

#3d #laptop #acer

Acer anunta primul laptop cu suport 3D

Compania Acer anunta lansarea primului laptop dotat cu suport pentru redare 3D.

Recent, Acer a mai prezentat modelul aspire Z5610, un nou PC all-in-one si un netbook cu Android.

Laptop 3D

Noul dispozitiv mobil denumit Acer Aspire 5738PG a fost anuntat oficial in timpul unei conferinte de presa organizate de companie.

Suportul 3D pe care modelul il are este de fapt o combinatie de software dedicat si ecranul special cu sticla polarizata prin care se obtine efectul de 3D.

"Ecranul a fost imbracat cu o pelicula speciala 3D care activeaza fiecare pixel al display-ului. Astfel tehnologia standard LCD devine 3D. Impreuna cu ochelarii speciali, experienta tridimensionala este completa", a declarat unul din reprezentii Acer.

Software special

Odata cu ecranul special, Acer a mai integrat si un software special denumit TriDef 3D Experience. Reprezentantii companiei au spus ca aceasta aplicatie suporta atat redarea de imagini si filme 2D cat si cele 3D.

Mai mult programul vine cu o functie speciala care lasa utilizatorii sa faca conversii din formatul 2D in cel tridimensional. Conversiile se pot face atat pentru jocuri, cat si pentru aplicatii care vin cu suport DirectX 9 sau maiĀ  mare.

In prezent nu se stie cand modelul va fi disponibil si pe piata autohtona. In cadrul conferintei de presa reprezentantii Acer nu au dat publicitatii pretul noului notebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele