IT & C

#terorist #gadgeturi #ipad #smartphone #console

7 gadgeturi mult asteptate in 2013

Marii producatori de electronice pastreaza tacerea cu privire la lansarile din 2013, dar analistii au identificat deja cele mai asteptate gadgeturi ale noului an. Iata cele mai importante 7 gadgeturi mult asteptate in 2013.

Anul incepe bine, cu targurile de electronice CES 2013 (Las Vegas) si MWC 2013 (Barcelona), la care o buna parte dintre noile gadgeturi ar putea fi dezvaluite sau macar discutate.


Samsung Galaxy S4

Dupa succesul impresionant al Samsung Galaxy S3, compania sud-coreeana va avea de satisfacut asteptari si mai mari cu noul Galaxy S4, anuntat pentru primavara lui 2013.


iPad 5

Chiar daca tableta Apple iPad a primit un update important in luna noiembrie, analistii se asteapta ca generatia urmatoare sa soseasca in vara anului viitor cu imbunatatiri hardware si mai impresionante.


BlackBerry 10

Primele telefoane cu sistemul de operare BlackBerry 10 sosesc in ianuarie, BlackBerry L si BlackBerry N, dar producatorul canadian pregateste si un concurent adevarat pentru smartphone-urile de top Android si iPhone, un al treilea telefon cu ecran HD si procesor quad-core.


iPhone 5S

Apple va lansa in 2013 un nou model de telefon, iPhone 5S, insa nu este deocamdata clar daca americanii vor ca smartphone-ul sa ajunge pe piata in vara sau in toamna anului viitor.


Xbox 720

Asteptata la sfarsitul anului, consola Microsoft va aduce multe jocuri amanate special pentru a fi optimizate si lansate odata cu noua generatie Xbox, alaturi de noul Halo 5. Prima generatie noua de consola Xbox lansata dupa 6 ani ar putea fi insa si ultima, deoarece consolele sub forma unei cutii concureaza tot mai greu cu jocurile pe smartphone si tableta.


Amazon Kindle Fire HD 2

Noua tableta Kindle Fire HD soseste in luna septembrie 2013, iar Amazon lucreaza la extinderea retelei sale de magazine digitale, de muzica, filme si aplicatii, in Europa. Oare vom avea un Amazon Store pentru tablete si in Romania in 2013?


Sony PlayStation 4

Dintre toate gadgeturile importante asteptate in 2013, PS4 este singurul care ar putea fi amanat pentru inceputul lui 2014. Sony nu a oferit insa niciun anunt oficial, iar o intarziere ar putea costa noul Playstation multi clienti care trec la Xbox.

Sursa foto: Appadvice.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele