IT & C

#update #iphone #aplicatie #ipad #gmail # Action Bar

5 functii noi in aplicatia Gmail pentru iPhone si iPad

Google a lansat un update pentru aplicatia Gmail destinata utilizatorilor de iPhone si iPad. Noua aplicatie Gmail din App Store ofera 5 functii noi care usureaza navigarea in inbox de pe smartphone sau tableta.

Aplicatia Gmail are in continuare aceeasi functionalitate de baza si aceeasi grafica, dar Google a inclus compatibilitate cu pana la 5 conturi Gmail diferite in noul update.

Utilizatorii pot acum naviga mai usor intre mesajele din inbox. Prin miscarea degetului pe orizontala ecranului gadgetului, aplicatia Gmail pentru iPhone si iPad incarca automat email-ul precedent sau urmator. In plus, Google a inclus si posibilitatea de a cauta in inbox dupa numele expeditorului sau dupa cuvinte-cheie in bara de cautare.

O functie si mai utila este modul in care grupurile de mesaje pot fi selectate acum mai usor, utilizand Action Bar, pentru a fi sterse, arhivate sau marcate spam.

Cea mai interesanta optiune noua este faptul ca expeditorul mesajelor poate acum atasa mai multe fisiere, poze din Camera Roll sau chiar schite pe care le poate desena cu degetul, direct in noua aplicatie Gmail.

Sursa foto: etny.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele