IT & C

#microsoft #compatibilitate #pc # tablete #Windows Blue #windows 8.1 #Acer Iconia W3

3 prioritati ale Microsoft pentru Windows Blue (8.1)

Microsoft a confirmat lansarea Windows Blue pana la finalul anului. Compania a dat si cateva informatii despre prioritatile de dezvoltare ale update-ului Windows 8.1.

Succesul Windows 8 nu a fost cu adevarat impresionant, dar Microsoft spera sa creasca rata de adoptie a sistemului de operare cu noul update care va fi lansat probabil in luna decembrie 2013.


Respectarea feedback-ului utilizatorilor

Cliseu utilizat de orice dezvoltator de software, aceasta prioritate ar putea avea o insemnatate deosebita pentru Windows Blue. Cea mai mare nemultumire a utilizatori este disparitia meniului Start si a butonului Start. Oare revin?


Evolutia interfetei tactile

Windows 8 a adus cateva noutati odata cu interfata "Metro", dar pana acum acestea nu au fost suficiente pentru a concura puternic cu iPad si tabletele Android. Windows 8.1 ar putea fi un pas inainte important.


Compatibilitate cu gadgeturi noi

Noul Windows Blue va fi disponibil si pe tablete de 8 inci. Prima tableta ar putea fi Acer Iconia W3, dar Microsoft probabil ca nu va rata ocazia sa lanseze si o tableta Surface de dimensiuni mai mici, cu noul update.

Sursa foto: informationweek.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului