IT & C

#android #htc #facebook # telefon facebook #htc myst

3 dezvaluiri despre HTC Myst, noul "telefon Facebook"

Entuziasmul pentru noul "telefon Facebook" s-a risipit rapid pe masura ce noi informatii din surse credibile au ajuns online. Poate ca Facebook pregateste o surpriza pentru evenimentul din 4 aprilie, dar secretele lansarii par a fi deja dezvaluite.

Facebook si HTC au colaborat pentru prima oara la doua telefoane in 2011. Rezultatul, HTC Salsa si HTC Chacha, nu a inregistrat un succes prea mare, dar reteaua sociala continua in aceeasi directie.


Nu este un adevarat "telefon Facebook"

Informatii din surse credibile indica faptul ca Facebook a lucrat doar la dezvoltarea unei interfete noi pentru Android, care soseste pe HTC Myst, un smartphone cu specificatii sub iPhone 5, HTC One sau Samsung Galaxy S4.


Participarea Facebook se limiteaza la mici modificari in Android

Reteaua sociala a contribuit la crearea Facebook Home, un launcher si home screen Android care aduce o integrare mai buna a Facebook in sistemul de operare, dar nimic revolutionar.


Facebook Home va ajunge si pe alte telefoane

Chiar daca va fi lansat mai intai pe un smartphone HTC, Facebook Home pare a fi compatibil si cu alte telefoane, astfel incat cei interesati de un "telefon Facebook", ar putea sa instaleze launcherul fara costuri suplimentare.

Sursa foto: thetechblock.com, androidpolice.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele