IT & C

20 de milioane de tranzactii pe ora la MasterCard

MasterCard isi perfectioneaza sistemul de tranzactionare implementand Oracle Database si Oracle Real Application Clusters MasterCard, liderul global al solutiilor de plata, a implementat produsele Oracle Database si Oracle Real Application Clusters la cartierul sau general pentru Europa din Brussels. Tehnologiile Oracle asigura noului sistem al companiei MasterCard un volum de procesare de peste o 20 milioane de tranzactii pe ora, fata de o medie de 9-11 milioane de tranzactii asigurate de arhitectura anterioara.

MasterCard a decis sa isi inlocuiasca vechiul sistem de tip mainframe datorita costurilor ridicate si performantelor limitate. Tehnologia Oracle Real Application Clusters asigura noului sistem toate caracteristicile de performanta de care are nevoie, oferind conditii superioare de fiabilitate si scalabilitate . Pe langa functionalitatile superioare si tehnologiile inovative oferite de solutia Oracle, MasterCard a optat pentru cel mai bun raport pret/ performanta existent pe piata la ora actuala.

Platforma bazata pe tehnologie Oracle a permis companiei MasterCard sa-si indeplineasca un mare numar de obiective de business. Astfel, noul sistem asigura o importanta reducere a costurilor de operare si faciliteaza administrarea mai buna a tranzactiilor internationale. De asemenea, compania si-a redus considerabil - de la doi ani, la circa sase luni, timpul necesar pentru implementarea noilor tipuri de mesaje financiare.

"Oracle Database constituie o platforma robusta, scalabila si necostisitoare, care ofera mai multe beneficii decat speram sa obtinem initial, afirma Peter Vandenbroucke, Vice-President Systems Development, Mastercard. "Cu noul sistem, suntem capabili sa oferim clientilor nostri garantia unor servicii performante, care pot satisface cele mai exigente cerinte."

Despre MasterCard International
MasterCard International este liderul global al solutiilor de plata, care ofera o larga gama de servicii inovative pentru credite, depozite, plati electronice si programe de plata business-to-business. MasterCard International administreaza o familie de carduri larg acceptate precum MasterCard, Maestro si Cirrus si servicii financiare pentru clienti din peste 210 de tari si teritorii.
MasterCard Europe are sediul central la Brussels si activeaza in 51 de tari europene grupate in trei regiuni majore: nordica, centrala si sudica. Prin intermediul birourilor sale locale, MasterCard Europe poate intelege cerintele specifice de pe orice tip de piata, oferind clientilor posibilitatea de a efectua cele mai diverse operatiuni financiare.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele