Financiar

#investitii #bursa #actiuni profitabile

Vrei sa investesti la bursa? Vezi ce actiuni sunt profitabile

Daca ai bani si esti dispus sa risti si sa investesti la bursa, atunci te poti orienta catre actiunile Petrom, ale Fondului Proprietatea sau chiar catre SIF-uri.

Gabriel Aldea, director de brokeraj la Intercapital Invest recomanda investitorilor sa se "aventureze" in aceasta perioada pe piata de capital intrucat multe actiuni se tranzactioneaza la preturi tentante.

"Recomandarea mea este una de a acumula actiuni in perioada actuala. Motivele pentru care piata a crescut in prima parte a anului sunt legate de evolutia pozitiva a pietelor externe si de o temere mai mica a investitorilor legata de un deznodamant negativ al crizei din zona euro.

Un alt aspect ar fi faptul ca multe companii solide listate la bursa noastra se tranzactionau la preturi mici si veneau dupa o perioada proasta de cateva luni de scaderi semnificative in conditiile in care activitatea lor se desfasura bine, inregistrau rezultate in crestere", spune Gabriel Aldea.

In opinia sa, printre actiunile care pot fi cumparate se numara: "Petrom, care a avut niste rezultate bune, sau Fondul Proprietatea , care a inregistrat un profit in crestere, insa cu toate astea pretul actiunilor scadeau. De asemenea, trebuie luate in cosiderare si SIF-urile".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea