Financiar

#taxa #salariu #companii

Vladescu propune "taxa de solidaritate"

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu , a declarat luni, dupa intalnirea cu grupurile parlamentare care sustin Guvernul, ca se ia in calcul ca angajatii din companiile la care statul este actionar majoritar, care au un anumit nivel de venit, sa plateasca o taxa de , precizeaza Mediafax.
 
"S-a discutat despre entitatile care sunt platite din buget. In cazul acestor entitati economice, eventual poate fi vorba despre o taxa de solidaritate , care oricum se va tuturor celor cu venituri peste un anumit nivel", a spus Vladescu, intrebat fiind daca reducerile de salarii se vor aplica si celor din companiile de stat.

Vladescu a precizat ca nu se vor aplica aceste reduceri si acestor categorii, dar ca se ia in calcul o taxa de solidaritate, care sa fie platita la nivelul tuturor companiilor la care statul este majoritar.

Aceasta taxa ii va viza, potrivit ministrului Finantelor, pe toti cei care au salarii peste un anumit nivel, care urmeaza sa fie stabilit.
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.