Financiar

#agentii de turism #vacante #vanzari online #vanzari vacante

Vanzarile online ale agentiilor de turism au crescut cu peste 30%

Vanzarile online ale agentiilor de turism din Romania au crescut cu peste 30 de procente in primele cinci luni ale lui 2012, anunta furnizorul de solutii eCommerce PayU.

Statistica arata ca valoarea medie a tranzactiilor a urcat cu 18%. Astfel, daca in primele cinci luni ale anului trecut valoarea era de 155 de euro, in aceeasi perioada a anului 2012 aceasta a ajuns la 182 de euro.

"In contextul in care evolutiile in offline sunt extrem de mici sau chiar negative, mediul online ofera toate ingredientele pentru ca agentiile de turism sa isi creasca vanzarile: solutii integrate cu sistemele lor interne de rezervari, posibilitati multiple de parteneriate si promotii, canale de comunicare mai eficiente si, mai ales, rapiditate in procesul de vanzare si incasare", a declarat Cristi Herghelegiu, country manager PayU in Romania.

"In consecinta, vedem cresteri constante de la un trimestru la altul, atat in volumul pietei, cat si in numarul jucatorilor care isi dezvolta canalul online", a adaugat Herghelegiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea