Financiar

#repornita #centrala #cernavoda

Unitatea 2 de la Cernavoda a fost reconectata

Unitatea 2 a Centralei Nuclearo-Electrice (CNE) Cernavoda a fost reconectata la Sistemul Energetic National ( SEN ) in cursul acestei zile, potrivit datelor oferite NewsIn de reprezentantii companiei Nuclearelectrica. "Reactorul a fost reconectat la SEN.

Urmeaza ca in cursul acestei seri (n.r. 27 noiembrie) sa functioneze la capacitatea maxima", au spus reprezentantii companiei. Unitatea 2 a fost oprita miercuri seara, la ora 21.00, in mod controlat, pentru pentru remedierea unei disfunctionalitati inregistrate la sistemele auxiliare ale generatorului electric.

Potrivit comunicatului companiei, aceasta operatiune s-a impus pentru asigurarea bunei functionari a Unitatii 2 si indeplinirea tuturor conditiilor pentru livrarea in Sistem a cantitatilor de energie prevazute in programul de iarna.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.