Financiar

#mall #constructie #finantare #afi palace cotroceni #mall bucuresti #AFI Europe #Bucurestii Noi

Un nou mall va fi construit in Bucuresti pana in 2014

AFI Europe a obtinut autorizatia de constructie pentru un nou mall in Capitala, in Bucurestii Noi. Desfasurarea proiectului urmeaza sa inceapa in acest an sau in primele luni ale anului viitor, iar planul de constructie are in vedere si dezvoltarea unui complex de birouri de aproximativ 60.000 mp pe terenul fostei fabrici Inox.

"Desi dureaza mult pana obtinem finantare, pana la urma reusim. Asta ne incurajeaza sa incepem noi proiecte. In Bucurestii Noi am obtinut autorizatia de construire cu cateva saptamani in urma si suntem in negocieri pentru finantare. Din 28.000 metri patrati avem deja inchiriati 12.000 metri patrati si am vrea sa deschidem pe parcursul anului 2014. Constructia ar putea incepe in acest an sau inceputul anului viitor", a declarat David Hay, directorul executiv al AFI Europe Romania, potrivit Mediafax.

Pana in prezent, AFI Europe detine mall-ul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, iar in octombrie va deschide un nou mall in Ploiesti. In ceea ce priveste segmentul de birouri, AFI dezvolta un complex langa centrul comercial AFI Palace Cotroceni si are in vedere constructia unui proiect similar pe terenul fostei fabrici Inox.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea