Financiar

Ultimele zile de inscriere la PR Forum!

Luni, 17 martie, este ultima zi in care profesionistii in comunicare si relatii publice se mai pot inscrie la PR Forum, eveniment organizat de Evensys in colaborare cu Arctic. Forumul va avea loc pe data de 19 martie 2008 la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti si este sustinut de unele dintre cele mai importante agentii de PR din Romania, precum DC Communication, GMP PR, Image Promotion si Premium Communication.

Evenimentul se bucura de participarea profesionistilor in domeniu din companii multinationale importante din Romania, precum Mugurel Radulescu (public affairs & Communications Manager, CCHellenic), Cristina Popescu (Director Relatii Publice, Romtelecom), Tatiana Stroescu (Marketing & Communication Manager, Audi / Porsche Romania), Alexandra Olaru (Director de Comunicare si Resurse Umane, Unilever SCE), Anca Teiosanu (PR Specialist, Orange) si Florina Serban (CSR Coordinator, Cosmote).

Prima parte a zilei va fi dedicata unor sesiuni de discutii care vor viza comunicarea integrata, iar cinci specialisti in PR vor prefigura tendintele pentru 2008 in domeniu.

Cea de-a doua parte a evenimentului va cuprinde o serie de seminarii care vor aborda teme precum relatia dintre PR si presa, managementul crizelor, importanta comunicarii interne dar si a programelor de CSR, precum si impactul web 2.0 asupra activitatii de PR.

Cu ocazia PR Forum va fi lansat si primul ghid dedicat comunitatii de PR din Romania, public relations Report. Publicatia va prezenta tendintele anului 2008 in domeniu, alaturi de o ampla sectiune ce contine profilele firmelor de PR de la noi din tara. De asemenea, publicatia va cuprinde rezultatele unui sondaj de opinie realizat in randul specialistilor in PR care prezinta noile tendinte in comunicare pentru anul 2008 dar si perceptia acestora asupra mediului online. Ghidul va fi distribuit in mod gratuit participantilor la eveniment.

PR FORUM face parte din seria de evenimente dedicate domeniului relatiilor publice pe care Evensys le va organiza pe parcursul acestui an.

Pentru mai multe detalii privind PR Forum puteti accesa site-ul www.prforum.ro.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea