Financiar

#ue #fonduri #centru de afaceri #craiova

UE finanteaza constructia unui centru de afaceri la Craiova

Mediul de afaceri din Craiova va beneficia, in curand, de un centru expozitional si unul de afaceri, care vor asigura dezvoltarea si imbunatatirea infrastructurii sectorului IMM-urilor si vor contribuit, totodata, la stimularea si sustinerea activitatilor economice, pentru atragerea investitorilor autohtoni, dar si straini. Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Regional si are o valoare totala de aproximativ 19 milioane euro, administratia locala, urmarind sa mai obtina cofinantare si pentru alte proiecte ambitioase.

Craiova va detine, in curand, un centru expozitional pentru mediul de afaceri, care va ajuta la dezvoltarea structurilor locale de sprijinire a afacerilor in aceasta regiune. Obiectivul proiectului initiat de primaria orasului are drept scop imbunatatirea infrastructurii de afaceri din Craiova, stimularea si sustinerea activitatilor economice ale agentilor, in special IMM-uri, atragerea unui numar cat mai mare de investitii autohtone si straine, precum si cresterea numarului de locuri de munca.

"Am reusit sa obtinem co-finantare pentru inca un proiect prioritar pentru Craiova. Reusita vine in contextul in care municipiul Craiova si-a asumat rolul de pol de crestere in cadrul regiunii de dezvoltare Sud-Vest Oltenia. Va fi un centru expozitional si de afaceri modern, in fapt primul centru multifunctional de o asemenea complexitate, cu multiple functiuni destinate mediului de afaceri din Craiova si regiunea Oltenia", a declarat primarul Craiovei, Antonie Solomon , potrivit Administratie.ro.

Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Regional si este estimat spre finalizare intr-o perioada de 3 ani.

Centrul expozitional si de afaceri va incepe sa fie construit, in acest an, proiectul avand o valoare de aproximativ 19 milioane de euro...

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea